top of page
Bloem in Zonlicht

Reconnect to your Soul

RECONNECT TO YOUR SOUL

Soms kan je de verbinding met je ziel even helemaal kwijt zijn. Allerlei verschillende redenen kunnen er voor zorgen dat je op de automatische piloot door het leven gaat en niet meer goed kan luisteren naar wat jij nu echt wil. Bewust verbinding maken met jezelf kan er voor zorgen dat je weer vanuit je ziel gaat leven en je meer aanwezig kunt zijn in het moment.

Tijdens deze 3-daagse retraite bij WonderWoods in Lierop maken we opnieuw verbinding met onze ziel. We gaan kijken wat er plaats mag maken voor waar we diep van binnen naar verlangen. We maken gebruik van onze eigen kracht en de krachten van de natuur om door verschillende lagen heen te gaan. Dit doen we onder andere door regressie en trauma therapie, ademwerk en de lessen van cacao bliss te ontvangen.

We 3 dagen bij Wonderwoods in Lierop. Op deze prachtige plek midden in de natuur, aan de rand van de bossen en Strabrechtse Heide kom je helemaal tot rust en zijn alle faciliteiten aanwezig. We eten gezonde maaltijden en genieten een avond van een heerlijk uitgebreid diner in het naastgelegen Boscafe. Je kunt er voor kiezen in een Beltent of trekkershutje te slapen. Of in een privé of twee-persoonskamer in het woonhuis.

 

Verdere info
Het RECONNECT TO YOUR SOUL retreat is van 11 t/m 13 oktober 2023.

*
Inchecken op woensdag 11 oktober om 14.00u (incl. Diner), uitchecken vrijdag 13 oktober om 11.00u.
*
Locatie: Wonderwoods, Lierop (Someren).
Midden in de natuur aan de rand van de bossen en Strabrechtse Heide.
Een verwonderende plek waar tijd vertraagt en dromen stromen. Een plek die je uitnodigt om offline te connecten met jezelf en de natuur.
*
Elke dag staan er heerlijke, gezonde, vers bereide en lokale maaltijden voor je klaar.

Investering
Je verblijft in in een luxe Beltent, trekkershutje of een fijne kamer in het woonhuis. In totaal is er ruimte voor max. 10 deelnemers. Zo kunnen we de begeleiding persoonlijk houden.

De prijzen liggen tussen €555 en €666 afhankelijk van welke accommodatie je kiest en of je deze samen met iemand deelt. Deze prijs is incl. accomodatie, alle maaltijden en volledig verzorgd programma.

Prijs is excl vervoer en evt reis-/annuleringsverzekering.

Als je je samen met iemand inschrijft, hebben we een speciaal aanbod. Neem contact met ons op voor meer informatie.

Wanneer je je aanmeldt, vinden wij het fijn om even met je te connecten zodat we weten wie er met ons mee gaat en wat je intenties zijn voor deze reis.

Wil je graag eerst meer informatie? Plan dan vrijblijvend je call in zodat we samen kunnen kijken of deze reis geschikt is voor jou.

We kijken er naar uit je te ontmoeten en je begeleiden tijdens deze magische reis.


 

 

 

 

 

 


 

 

Let op!
We zullen tijdens deze 3-daagse werken met plantmedicijnen en trauma release breathwork. Hier zitten contra-indicaties aan vast. Het complete overzicht zullen we delen na aanmelding. Twijfel je of je mee mag doen, neem dan even contact op.

3.png
bottom of page