top of page
Zoeken
  • Carola

Het Begin Van Iets Anders

Bijgewerkt op: 3 nov. 2021

15/09/2021 | Geen reactiesWat als vandaag het begin van iets anders zou kunnen zijn? Wat als jouw leven weer plezieriger zou kunnen zijn? Wat als jij teveel plezier zou hebben om nog te merken als ander als andere mensen over je oordelen?


Al vroeg in ons leven hebben we geleerd dat het wenselijk is om over onszelf te oordelen en dat dat de manier is om je leven te leiden in deze wereld.


Wat als jezelf veroordelen of beoordelen het meest onaardige was dat je jezelf ooit aandeed? En nog steeds doet?


Wat als het tijd is voor iets anders, dat vriendelijker, aardiger en gemakkelijker is voor ons? Waar we werkelijk de vriendelijkheid en genegenheid te opzichte van onszelf ‘zijn’, in plaats van te hopen op de welwillendheid van anderen om dat voor en naar ons te zijn?


Als jij bereid bent om het voor jou te zijn, als jij bereid bent om dat voor jezelf te eisen, zal de wereld dit voorbeeld volgen.


Hoeveel van jullie hebben een leven lang gezocht naar iemand die aardiger was voor jou dan jijzelf? Zo werkt het echter niet, want als jij niet bereis bent om zo vriendelijk voor jezelf te zijn, ben je niet in staat om het van iemand anders te ontvangen. Zelfs niet als ze werkelijk aardig voor je zijn.


“Ik dacht dat als ik de perfecte relatie relatie zou vinden, alles goed zou komen en ik van mezelf zou kunnen houden.” Nee, pas als je van jezelf houdt, kun je allerlei relaties creëren die voor jou werken, intiem of anders.


Is het je opgevallen dat wanneer jij en een goede vriend of vriendin bij elkaar komen en praten over mogelijkheden, wat je zou kunnen veranderen en wat er mogelijk zou kunnen zijn, hoe de energie dan als het ware groter en ruimer wordt? Dit gaat over de bijdrage die jij bent, die je niet hebt willen erkennen.

Hoe vaak hoor je opwindende en inspirerende dingen waarvan je weet dat je het zou kunnen doen en zijn, maar deze hele realiteit zegt je dat je dat niet kunt en dat het onmogelijk is. De mensen die de realiteit werkelijk veranderen en hebben veranderd, zijn de mensen die niet luisteren naar “het is onmogelijk”. Zij hoorden het non-stop en dachten: “Het za; we;, maar ik ga het, hoe dat ook, gewoon doen. Dank voor je input, ik luister er niet meer naar.”


Deze realiteit dicteert dat alles ‘echt’ moet zijn en moet kloppen met deze realiteit. Dat het op een bepaalde manier moet zijn en dat er iets verschrikkelijks gaat gebeuren als je buiten de lijntjes gaat. Wat gaat er dan voor verschrikkelijks gebeuren? Je zult werkelijk Happy zijn! Je zult niet meer worden geregeerd door deze realiteit en dat is precies wat het niet wil


Als je verstand eenmaal uit de weg is, ben jij, het wezen, vrij om te spelen!


 

Categories: accessbars, accessconsiousness, Coaching, Empowerment, leefjedroom, oordelen, realiteit9 weergaven0 opmerkingen
bottom of page