top of page

One Day Retreats

b2f948_1828ad63e6b04a5884db435488846855~mv2.webp

Op 9 december zetten we jouw kracht en de kracht van de vier elementen in om een duik

in het diepe van jezelf te nemen.
Een empowHER sessie is een energetische helende reis speciaal ontwikkeld voor iedere vrouw die haar (levens)kracht wil HERinneren.

We nodigen je uit om een Deep Dive te nemen in jezelf samen op een prachtige locatie; Meditatiehuis Het Zonnelicht in Tilburg.

Je wordt uitgenodigd door aarde, vuur, lucht en water.

Aarde
De aarde laat je gronden, het staat voor stabiliteit en veiligheid. We nemen je mee in gronding oefeningen onder andere middels meditatie.

Vuur
Het element vuur staat voor levensenergie en scheppinskracht. We gebruiken het element vuur in een empowHER sessie. Een empowHER sessie is bedoeld om je innerlijk vuur , kundalini energie, wakker te maken. Om de krachtige, creatieve levensenergie (Kundalini) op te wekken wordt er gewerkt in een krachtig energieveld met trillingen door o.a. speciaal geselecteerde muziek. De gecertificeerde facilitators werken met jouw energieveld door op energetische en fysieke wijze verschillende chakrapunten aan te raken, met zachte of diepe aanrakingen, om geblokkeerde energie in beweging te zetten.

Lucht
Lucht is adem. Het element staat voor zuurstof, ruimte en vrijheid. We roepen dit element in met breathwork. Door verschillende ademhalingstechnieken laten we opgebouwde emoties los en ontstaat er een fysisch proces in lichaam en geest.

Water
Water is verbinding en alles wat vloeit en stroomt. Tijdens dit element zullen we je uitnodigen om uit om je comfortzone te stappen en een gecontroleerde diepe duik te nemen in het ijsbad waarbij we ook het winterelement uitnodigen.

Deze dag zal verzorgd worden met afgestemde maaltijden, snacks en drinken.

 

Alle info op een rijtje:

Datum: 9 december 2023

Tijd: 10.00u - 16.00u

Locatie: 't Zonnelicht Tilburg

Liefdevolle investering: €129

We kijken er naar uit je te mogen ontvangen voor deze deep dive.

Liefs CaYa

bottom of page